دستورالعمل اجرایی بازرسی از مراکز تهیه تولید توزیع نگهداری حمل نگهداریو حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی
غذا در صورتی می توانند برای انسان مفید و نیازش را بر طرف کند که عاری از هر گونه
آلودگی باشد در غیر این صورت باعث بروز انواع مسمومیت ها و عفونت های غذایی و در
نتیجه بیماری مصرف کننده شده، و از جنبه های مختلف ضررهای جبران ناپذیری به فرد و
جامعه تحمیل می کند.
از طرفی با افزایش روز افزون جمعیت تولید و تهیه مواد غذایی کافی یکی از مسائل پیچیده و
بسیار مشکل به ویژه در ممالک جهان سرم می باشد و با وجود این مشکل مسائلی مانند عدم
رعایت موازین بهداشتی در


نظر دهید